Livrarea produselor se poate face prin :

FAN COURIER, cu un cost de 25 lei  in aria de acoperire, indiferent de greutatea coletului. Pentru adrese in afara ariei de acoperire se percepe un cost suplimentar de 1 leu pe km.

Produsele se pot verifica la livrare doar daca s-a ales in prealabil optiunea deschidere colet pentru un cost suplimentar de 3 lei.

Te rugam sa verifici integritatea fizica a coletelor, in prezenta curierului si sa ceri intocmirea unui proces verbal de constatare a daunelor in cazul in care coletele prezinta urme de deteriorare. Orice reclamatie ulterioara nu va fi luata in considerare.

POSTA ROMANA, cu un cost de 15 lei.

Pentru comenzi peste 500 lei se beneficiaza de transport gratuit in aria de acoperire FAN COURIER sau prin POSTA ROMANA.

CONDITII DE RETUR 

Returul produselor se accepta conform termenilor si conditiilor mentionati mai jos si sunt in conformitate cu prevederile O.U.G. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative.

Produsele care fac obiectul comenzilor incheiate online, pot fi returnate, fara invocarea vreunui motiv intr-un termen de 14 zile de la data primirii acestora; inainte de expirarea perioadei de retragere, consumatorul are dreptul de a se retrage din prezentul contract, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014, in termen de 14 zile calendaristice incepand de la ziua in care intra in posesia fizica a produsului.

In cazul persoanelor juridice (acestea nu au calitate de consumator) ne rezervam dreptul de a accepta sau nu returul produselor.

Cheltuielile de returnare sunt suportate de consumator. Iti recomandam pastrarea ambalajului original pentru protejarea integritatii produselor.

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat

Pentru intrebari suplimentare privind conditiile de returnare va rugam sa ne contactati