Filtrare dupa

Produse de curatenie

Produse de curatenie

Sunt 7 produse.

Se afiseaza 1-7 din 7 produs(e)

Filtre active

PROVETRO , detergent spray

15,00 RON Pret

Detergent spray pentru monitoare , ecrane TV  (LED, TFT, LCD,PLASMA ) , telefoane , sticlă , oglinzi , cristal, plastic , etc. Nu lasă urme pe suprafețele tratate și nu are nevoie de clătire . Cantitate 500 ml . 

ENZI – SOL , Tratament...

25,00 RON Pret

Tratament radical  pentru mașinile de spălat rufe . Îndepărtează depunerile gelatinoase urât mirositoare din interiorul mașinilor asigurând o funcționare optimă precum și  eliminarea mirosurilor neplăcute. Setul conține 2 tratamente 

EVER –CLEAN x 12 ,...

35,00 RON Pret

DECALCIFIANT-DEGRESANT-IGIENIZANT  pentru mașinile de spălat rufe și vase.  O doză pe lună asigură igienizarea ,mașinii de spălat . Setul conține 12 doze .

EVER –CLEAN x 4 ,...

15,00 RON Pret

DECALCIFIANT-DEGRESANT-IGIENIZANT  pentru mașinile de spălat rufe și vase.  O doză pe lună asigură igienizarea ,mașinii de spălat . Setul conține   4  doze .

K-KAL , Tratament...

15,00 RON Pret

Tratament decalcifiant pentru mașinile de spălat rufe și vase. Folosit cu regularitate ( 1 tratament la 3-4 luni ) asigură îndepărtarea depunerilor de calcar de pe  suprafețele interioare  ale mașinilor de spălat . Setul conține 2 tratamente.

DEO, Odorizant cu parfum...

15,00 RON Pret

DEO    Odorizant  cu parfum de lămâie pentru mașinile de spălat vase. Neutralizează  mirosurile neplăcute și este active pentru aproximativ 50 de spălări.  Setul conține 2 odorizante  .